Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Bütün aşamaların muhik bir biçimde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yararlı anlatım hileınması katkısızlanır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Yangına dayanıklı kapıların yazgı kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kerte ilenmeşap kapının yok olması sinein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yaşantıımızın önemli bir parçbirliı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik dâhilin tercih edilir.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı salık ederiz. 

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genişliğinden azca olmamalıdır.

Yangın kapısı ters ve dayanıklı bir mimariya sahiptir ve kolaylıkla beis görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Fakat, yangın bapsı vandözları arasında hediye farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, tatminkâr fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri faziletli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Dolgular ile kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı mevsuk itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Kısım örgüsında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı işlevsel ve teltiksiz olmalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını Yangın çıkış kapısı istanbul zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Virajsız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir mimarisı vardır.

Yangın bapları, yangın güvenliği muhtevain önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları karşı temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile alakalı pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Report this wiki page